Paikkari koira GPS

tukiLinkit

JAK Energiakourat / Energiapuukourat

kaivinkoneisiin ja traktoreiden puutavarakuormaimiin


RT Ajoneuvopaikannus

Ajoneuvojen, kuljetusten ja liikkuvan työn automaattinen seuranta

RT Ajopäiväkirja

Täysautomaattinen ajopäiväkirja matkalaskutujen tekoon ja verottajalle


Tietosuunta ohjelmat

Kirjanpito- laskutus ja palkanlaskentaohjelmat.

Tietosuunta laskutusohjelma

Edullinen laskutusohjelma ja myyntireskontra, e-laskut, verkkolaskut

Selainkäyttöinen a-laskutus

Myyntitilausten käsittely, laskutus, myyntireskontra, e-laskut, verkkolaskut, toistuvien laskutusten automatisointi. Yrityskohtaiset laskutusjärjestelmät

MaastokartatMaastokartat

Tiedote - Ilmaiset maastokartat

Maastokartat ovat nyt selattavissa puhelimella maksuttomasti ja vaivattomasti.

Maanmittaushallituksen jukaisemat Suomen maastokartat ovat olleet ilmaiseksi käytettävissä toukokuusta 2012 alkaen. RTPro Oy, joka toimittaa ajoneuvojen paikannusjärjestelmiä, on nyt kehittänyt matkapuhelimissa toimivan maksuttoman maastonavigaattorin.

Maastokartat.fi karttaohjelmisto hyödyntää huippunopeaa Googlen tekniikkaa. Ohjelma toimii selaimella. Karttojen katseluun ei tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa. Näin kartan voi ottaa käyttöön ilman asennusta ja käyttö on erittäin helppoa ja tehokasta. Kartan selailu toimii kosketusnäyttöpuhelimissa, tableteissa ja normaalitietokoneissa.

Jos matkapuhelimissa on GPS -ominaisuudet, niin maastokartat.fi näyttää oman sijainnin. Sen lisäksi kartalle voi merkitä kiinteitä paikkoja, joihin kartan voi kohdistaa nopeasti.

Valittavissa on kolme karttavaihtoehtoa: maanmittauslaitoksen ilmaiset maastokartat tai Googlen tie- ja sateliittikartat. Tiekartan takia maastokartat.fi soveltuu metsässä liikkumisen lisäksi myös kaupungissa navigointiin.

Maastokartat.fi palveluun voi liittää maksullisena Paikkari koira GPS koiratutkan. Tällöin koiran omistaja näkee oman sijainnin lisäksi maastokartalla koiran sijainnin.

Maastokartat.fi Copyright (C) RTPro Oy